Misnøye i spillergruppen

Til nå har spillerne stått bak coach Solberg, vil eventyret fortsette?

Etter at Coach Solberg uteble fra trening denne uken, ryktes det om indrestridigheter og missnøje med måten ledelsen forbereder seg på andre halvdel av seriespillet. Lederen for spillergruppen, Carsten Syvertsen, kan fortelle at tross serieledelse er ikke alt gull og grønne fotballbaner i Soon IBK for tiden:

– Dette er ikke bare rykter, sist trening dukket ikke treneren opp og dette uten forvarsel. Spillerne reagerte med vanntro, og det snakkes allerede om mytteri. Treningen var sekunder fra å bli kansellert, da det gikk opp for alle fremmøtte at vi verken hadde baller eller trener, hvem skulle gi oss motivasjonen til å kjøre denne økten?? Første gledeståre oppsto da Julaften fant EN ball i baggen og vår eminente treningskeeper Jo entret arenaen. Dette ble i tillegg toppet av Rogerns tilstedeværelse 5 minutter senere. Stemningen var fremdeles bitter, men alle bestemte seg for å kjøre treningen som vanlig. Det gikk etter alle solemerker bra, men ikke i nærheten av hva det hadde vært med vår coach til stede……

Og skal vi tro lederen har temaet tidligere også vært oppe til diskusjon.

– Solbergs avgang er vel like ofte diskutert som Hareide. Tilliten kan gjenerobres men dette må skje raskt. Vi har alle håp, og regner med at Solberg stiller sterkt under årets Julehælvete ( sessongavsluttning ) Her må det kokkeleres som om det var hans siste måltid.

Han avslutter med noen kloke ord om soling og tabelltopp:

– Selv om de fleste av oss er bleikfeite og kunne trenge noe sol på kroppen, så er det IKKE lov å sole seg, verken på toppen av tabellen eller i solarium for den saks skyld. Vi trener som normalt også neste uke, julaften utgår og det gjør også nyttårsaften ( hallen er stengt ). Så lenge ingen får beskjed ( aldri ) om at trening er kansellert, så er det bare å møte opp som vanlig… Her gjelder det å være fit for fight på nyåret, og ikke la juleribba ta overhånd.

Oppsummering av mulige årsaker til missnøje:

  • Hardkjøret etter tapet for Råde
  • Valg av entrecote fremfor Brasiliansk indrefileet
  • Rekke sammensetninger på Larkollen matchen
  • Manglende oppmøte på trening denne uken

Be the first to comment

Leave a Reply