Solberg ser fremover

Etter at Coach Solberg har blitt konfrontert med holdningene i spillergruppen sendte han oss et langt svar. Det er på ingen måte en resignert trener som taler denne gangen. I likhet med Hareide tar nok neppe Solberg hatten å går … med det første.

– Etter å ha lest pressemeldigen fra spillergruppa, ser jeg det som en rett å svare på tilltale. Det stemmer at jeg ikke møtte opp til trening. Jeg var 99% sikker på at det ble sagt ses til julebordet etter siste kamp. Da tenkte jeg med feriehalvdelen og la meg i går etter 2 timers søvn natten før.

– Hardkjør etter Rådetapet blir det mere av.

– Neste kamp blir det loddtrekkning av fiskerekker, da kan han som trekker få skylda eller rosen.

– Entrecote foran Brazzzilbiff er en selvfølge nå det gjelder pris, smak og ikke mist co2 utslipp. Har dere tenkt hva det koster miljøet å transportere 4 kilo biff fra Brazzil til Norge??? Nei, tenker jeg. Noen må være litt miljøbevisste.

– Uansett, jeg tar de følger av onsdagen og gir meg selv rødt kort. Dermed må jeg stå over de 2 første kampene i Januar. Lille og Store Julaften får stafettpinnen som trenere. Ellers må jeg si meg stolt av guttene som møtte opp på en onsdag det ikke var trening. Det lover bra for 2009.

3 Kommentarer

Leave a Reply