Snart 39 år og nyfrelst innebandykeeper

Så er det jaggu kamp om under 24 timer. Sitter her og kjenner at det kribler godt i magen – ikke fordi jeg regner med at plassen til Roger’n er særlig trua, men fordi jeg er en del av et lag der jeg faktisk er en viktig brikke i oppkjøringa. Uten to keepere blir det ikke skikkelig trening, og det er jo bra for Roger’n å ha en å konkurrere med.

Jeg regner med at Slevikgutta er siker på seier og at de kommer til å kjøre på fra start. Vi vet jo en del om disse guttas talenter i en idrett med andre køller. Jeg har aldri sett dem spille innebandy, men de har jo imponerende meritter.

Det skal uansett bli moro å se kampen, peppe opp gutta og dele ut drikke. Så får vi se om Roger’n har dagen eller ikke.

2 Kommentarer

 1. >Det er klart du er viktig Øwre Burvokter. Formidabel fremgang har man også kunnet spore. Det bærer bare en vei … og Roger'n skal ikke være for trygg. Ei heller noen av Elite keeperne. Det er jo en kjent sak at keepere holder mye lenger enn utespillere og har sin formtopp mange år senere. Dette kan ikke annet enn å bli bra. Om Slevik gutta kan det sies så mangt, men fordundre meg ikke om det kan sies enda mer om Soonsgutta …

 2. >Hei alle innebandyslitere.
  Det ble nevnt at det ikke er optimalt med en keeper på trening for konkurransen sin del keeperne seg i mellom.
  I mine glansdager var min konkurrent en sliten trekasse som passet ganske bra inn i målet.
  Vi hadde noen gode fighter,men jeg var heldig og kom seirende ut av hvem som startet kampene.
  Soon har aldri vært bortskjemte med mange keepere,men de få som har tjenestegjort har vært gode.
  Stå på keepere.
  Lykke til i sesongen.
  Jon Arvid

Leave a Reply