Treningskamper
Herrelaget
Referee: Jonas Berg, Øreåsen

Match Report

Vi kom til matchen mot Ski kjepphøye og fulle av selvtillit. Mulig selvinnsikten manglet, for vi ble kraftig satt på plass og minnet om at kampene må spilles først. Det må jobbes og de rette tingene må gjøres. Ski jobbet bra og vi misset altfor mye i midten, både på mottak og pasninger. Når vi tillegg spiller vanskelig og ikke bruker hele laget er det ikke lett og få det til å stemme. I løpet av første og andre periode kunne man vel telle på to fingre, antall støttepass til backene …. Det er langt fra imponerende. Med dette mannskapet burde vi prestere mye bedre, og det kommer vi også til å gjøre.

Gledelig at våre unge lovende gjør gode figurer. Stian har det i seg og kommer til å vokse utover sesongen. Kenneth i mål hadde mange klasse redninger. Enda mer gledelig var det at CC kom tidlig for å se litt på 01/02-gutta og valgte likegodt å ta med seg Mikal Manskow på kampen. Mikal fikk prøve seg som back og løper, og gjorde flere fine bytt.

Det etterlyses litt mer plan i spillet, og vi tipper dette er noe det kommer til å jobbes med fremover. Vi hadde hele 5 debutanter for Soon IBK i dag, og alle hadde nok håpet på en bedre debut. Når det er sagt, var det hele laget som sviktet i dag. Jayson var sterk i duellene i rundvant, Magnus har et skudd vi kommer til å nyte godt av, Thomas er tøff i markeringene, Otto er kvikk og teknisk, mens Mikal er fremtiden foran seg.

Ski vant fullt fortjent og vi håper vi kan få mulighet til en revansj i nær fremtid. Dommer Jonas Berg fra Øreåsen gjorde en god jobb, i en kamp med brukbart tempo og en god tone lagene i mellom.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Lineup

Name G A SOG PIM SAV GA Cards