Plankecup
G01
Referee: Walter Lyngwa og en hyggelig jente

Match Report

Vi hadde fått endel forfall i forkant og ytterligere forfall kom ved oppmøte i Grevlingen fredag ettermiddag. Likevel var stemningen på topp da 9 utespillere, samt en en skadet og en syk utespiller til satt kursen mot plankebyen. At vi skulle gi St. Croix kamp og til med bank var det ingen tvil om.

Til tross for delvis manglende kampforberedelser, gikk gutta forrykende ut og tidvis dominerte spillet. De presset vertene langt ned i banen, men de helt store sjansene uteble. Det kan skyldes litt slurv, litt mindre bane (tror vi), men mest av alt veldig godt markeringsspill av våre motstandere. Gutta fikk ikke mye rom og enda mindre tid. Derfor gikk ofte avslutningene utenfor. Da vi satt 1-0 med omtrent en halvt minutt igjen å spille, tenkte vi at nå kommer Heinz’en … altså den berømte ketchup-flaska. Isteden svarte St. Croix og utlignet noen sekunder før slutt.

Perioden var preget av mange høye skuldre og mye slurv, men også veldig god innsats. Coach var ikke helt fornøyd med det som ble prestert og ville gjerne at gutta tok mer ansvar. Det var vertene som gjorde det, da en markering glapp og 2-1 var et faktum. Vi kjørte på og skapte veldig mange gode sjanser til å både komme ajour og gå i fra. Høye skuldre og stress i avslutningene, gjorde at St. Croix dro i land seieren. Om den var fortjent eller ei kan diskuteres, men at St. Croix viste veldig godt forsvarsspill er det ingen tvil om. Ekstra plusser går faktisk denne gangen til ingen soninger … St. Croix keeperen stod vanvittig bra, det samme gjorde vår innleide keeper Viktor.

Dommerne denne kampen markerte seg ikke og det betyr at de gjorde en god jobb.

POM (player of the match) for Soon denne gang ble keeper Viktor.

Skryt også til Gudleik for eminent statistikkføring. Og Nico og Kasper som stilte opp selv om de var skadet og syk.

Lineup

Name G A PM SAV GA