Plankecup
G01
Referee: Pål Espen Groth og Walter Lyngva

Match Report

Mens gutta dro litt skuffa hjem fra Plankebyen fredag, la de planer via sosiale medier, god fredagskos og godt med søvn. Det var en opplagt gjeng som møtte lørdag ettermiddag for match mot Fredrikstad, et lag som vant sin første kamp 10-0. Vi forventet høyt tempo og godt spill fra motstanderne, og det tok ikke lang tid før de fant veien bak vår glimrende innleide keeper Fredrik fra Greåker. Men det lyste fandenivoldskhet i øynene på gutta som viste en innsats enhver Grevling hadde vært strålende fornøyd med. Kombinerer du denne innsatsen, med at de faktisk forsøker spill ball i tillegg, ja da blir det mål. Vi utlignet. Men Fredrikstad gikk tilbake i føringen og jammen fikk de ikke en straffe med seg også. Nevnte burvokter avverget elegant og det sammen med hardt arbeid i påfølgende undertall, var med på å snu matchen og gløden i laget var om mulig enda større. Vår eminente midtløper Stinius fikk en utvisning mot seg syntes ikke det var nok og snakket på seg en 10 minutter i tillegg. Simon, som inntil da ikke hadde spilt et minutt, fikk sone 2 minutteren, men nok et knallbra undertall red av stormen, og i det Simon entrer banen, hopper han rett i angrep og legger en glimrende stikker til Fredrik, som sikkert setter den i kassa. For en utligning. Ikke lenge etter går vi for første gang i ledelse og jobber med nebb og klør for å holde unna hardtarbeidende gutter i hvitt og rødt. Vi holder unna og drar i land en viktig seier.

Innsatsen og viljen alle mann la ned i denne kampen er til å få ståpels av. Trener’n ble kjempestolt og dette resultatet var absolutt til å skrive hjem om. Ikke lett å plukke noen Man of the Match, for det ble faktisk hele laget. Alle viktige brikker som bidro sterkt. Vi gir en liten ekstra pluss til de to Fredrik’ene. Klarer vi holde dette tempoet, den innsats og denne viljen og tøffheten, er det mange som helst ikke vil møte oss, og det kan vi like.

At vi snakker på oss en 10 minutter er helt unødvendig, men når det er sagt, gjorde Stinius (helt uoppfordret) noe de færreste hadde gjort. Han tok turen bort til dommeren etter kampen og sa unnskyld. Sterkt! Sånne Grevlinger liker vi.

IMG_9756_1

Skudd 12-7