3. Divisjon Østfold
Herrelaget
Referee: Jonas Berg og Arnt Inge

Match Report

På en dag da Norge skulle kjempe om EM-billett i fotball mot selveste Italia, valgte Soon IBK å komme i gang med årets seriespill etter noen års opphold. Og det manglet ikke på oppmøte. Til tross for en 3-4 forfall, stilte vi med hele 16 mann, alle klare for å gjøre en innsats for klubben. Gjestene kom hele veien fra Halden og stilte ikke like mannsterke. Men 9 mann er heller ikke dårlig på en sen tirsdagskveld.

Allerede etter første bytte ble det klart hvilken vei dette bar. Masse fint spilt og flere gode sjanser ble fulgt opp i andre bytt, og i det tredje satt første mål for nye Soon IBK. Da var det gått rundt 3.45. Det gode spillet og trykket fortsatte, og vi puttet raskt på et par til og kunne gå til første pause med en komfortabel 3-0 ledelse.

2. Periode fortsatte som den første, til tross for at Halden reduserte en gang etter en glipp av et ellers solid Soon-forsvar. Sjanser ble radet opp, men det skulle være litt trøblete å få ballen i mål. Vi klarte også denne perioden å sette tre kasser, noe som ikke akkurat var godt betalt etter spillets gang.

I 3. periode trodde i alle fall undertegnede at det skulle løsne. Dengang ei. Fortsatt mye fint spill og alle gutta holdt seg disiplinert til planen. Siste periode endte målløs.

Kort oppsummert, vi eide denne kampen, holdt oss til planen og leverte mye glimrende spill. Alle mann fikk spille og alle mann gjorde det glimrende. Litt skarpere avslutninger, så blir dette kanon. Positivt at 4 av 6 mål scores fra backen, det viser at vi angriper kollektivt. Bra også av keeperne som tar det som kommer.

Arnt Inge og Jonas dømte en god kamp, en kamp som stort sett ble gjennomført med godt humør. Norge tapte forøvrig sin kamp og må ut i Playoff om EM-billett.

Periode res: (3-0, 3-1, 0-0)
Utvisninger: Soon 1×2 min, Halden 2×2 min

Lineup