Treningskamper
Hortenhallen
Herrelaget

Match Report

For ikke altfor lenge siden var det sportslige utvalget i Soon IBK såpass store i kjeften og hevdet de kunne spise tyttebær med 1. divisjonslag. For å bevise at det var hold i påstandene, ble det arrangert treningskamp mot Horten, i Horten en sen torsdagskveld. Med mange frafall i siste liten, var det en sterkt redusert tropp som troppet opp i kafeen på Bastøyfergen. Men turen over «havet» hadde gutta godt av. Alle var fast bestemt på å vise at de var verdige en plass i startoppstillingen.

Oppkjøringen kunne knapt blitt bedre, da vi ble møtt med splitter nytt draktsett levert i garderoben av Teamdesign. Det ble fastslått tidlig at Horten tok oss seriøst selv om vi som kjent er et 3. divisjonslag. De hadde nemlig infiltrert troppen med sin egen Preben. Vi klarte gjennomskue planen da han stolt viste frem sin Keeperdrakt, og tok kanskje hjem første stikk, når det gjaldt raske kommentarer.

Heltene mot Horten i nye drakter fra Teamdesign

Ute på banen derimot, var det Soon IBK som tok kommandoen fra start. Denne ukens ene trening, med denne ukes ene plan, ble fulgt til punkt og prikke og det fungerte såpass bra at vi fremstod som det førende laget i første perioden. Det ble også vi som fikk æren av å score først, da Anders, spilt opp av Otto, runder opp og legger ballen elegant forbi en meget god keeper på første stolpen. Vi fortsatte å rulle opp angrep på angrep, men Horten var også farlig fremme ved flere anledninger. Vår sisteskanse stoppet det som måtte stoppes, og vi gikk til pause med 1-0 ledelse.

Vi fortsatte det kontrollerte og fine spillet i 2. periode, men merket etterhvert at Horten gikk høyere i presset. En slurv i forsvarsspillet, førte til en to mot en situasjon, der Holst valgte å overliste egen keeper. Hortens mann på bakre var ikke fornøyd med å bli frastjålet målet, men utligningen satt de likevel pris på. Like etter fikk vi fremskaffet dagens eneste utvisning, og vårt powerplay fikk prøve seg for første gang i år. Det tokk ikke lange tiden før Magnus fikk brukt kanonen og vi igjen var i føringen. Horten fortsatte presset og vi virket til tider litt preget av det. Lange bytter og litt stress i bakre rekker, førte til at lagene gikk til pause med 2-2.

Før siste periode byttet vi keeper, ikke på grunn av prestasjonene til unggutten vår, for de var fenomenale, men rett og slett for å få i gang Roger’n «Wax off». Også han leverte til 20 i stil og holdt nullen hele siste perioden. En periode vi fortsatte finspillet, Horten rokkerte i rekkene og begge lag jobbet hardt for å ta hjem seieren. Det endte i poengdeling.

Alt i alt var vi nok det førende laget, men Horten skapte også mange sjanser. En knallkamp av alle gutta og det er ikke lett å plukke noen Man-of-the-match. Anders var stor som senter i den ene rekka, Otto viste at han er en super tilvekst. Unge Stian leverte glitrende spill i ny drakt, mens Holst og Thomas leverte oppspill med millimeterpresisjon. På den andre rekka løp Jo’ern Horten møre. Torjus skjønte at det var mye lettere for beina å drasse rundt på 4 kilo mindre, Sindre spilte med Grevlinghår på brystet og Eirik og Magnus styrte rekka glimrende og etter CC’s instrukser. Begge keeperne var glimrende, og da lot vi alder og antall perioder avgjøre.

Etter kampen avsluttet vi med straffer, som ble avgjort i Hortens favør i 9’ende runde.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Lineup

Name G A SOG PIM SAV GA Cards