Placeholder
Herrelaget
Referee: Hans G Andersen og Walter Lyngwa

Match Report

Når snøen daler ned, finnes det ikke noe bedre en times biltur sydover, det mente i alle fall de ti Grevlingene som tok turen til Hjortsberghallen for å hente en poeng med hjem til Son.

I sedvanlig stil gikk vi spillende til verks og produserte en rekke muligheter. Vi fikk også et par av ballene bak en god Halden-keeper. 1. perioden bar tidvis preg av glimrende spill fra våre Grevlinger. Like før periodepausen, snappet en Haldenspiller opp en skikkelig indianer og gjorde at perioden endte 2-1.

2. perioden ble langt fra like velspilt som den første. Vi fikk for mye strekk i laget og vi slet med det meste.  Perioden var jevnspilt, men vi vant også denne 2-1, mye takket være en storspillende Kenneth i buret.

Etter en skikkelig skjennepreken av vikarierende kaptein og spillende trener, Sindre, tok vi oss sammen og fant tilbake til storspillet. Det ga uttelling og 4-2 ble raskt til 8-2, mot slutten slapp vi igjen Halden litt unødvendig til og de fikk satt inn de to siste målene.

Johnsen var stor med sine 3 pass og et mål og Per fikk rista litt ut av Heinz’en og gjorde hat-trick og nok en gang runget «Vi har en Grevling i taket …» i garderoben etter kampen.

Gode dommere holder oss alle i sjakk hele kampen. Flinke til å bruke fordelsparagrafen, noe som ikke stykker opp en kamp der det tidvis er en del slag.

Lineup

Name G A SOG PIM SAV GA Cards