Gutter 14 Østfold
Tindlundhallen
G01

Match Report

Etter en høst med god innsats på trening, tross litt varierende oppmøte, og gode resultater i plankecup og treningskamp mot Øreåsen, var det deilig å endelig komme i gang med seriespillet.Tidligkamp i Tindlundhallen dagen etter Halloween, var kanskje ikke den optimale plasseringen av første kamp, men gutta tok seriestarten slik en Grevling skal. Bremsing godisen og relativt tidlig til sengs. Disse gutta har en tilgode 🙂

Vel fremme i tindlundhallen ble tre rekker satt, og Soon spilte akkurat slik trenerne Larsen og Holst hadde bestemt. Med tre rekker kunne vi holde høyt tempo og høyt press. Vi skapte massevis med sjanser, men det var hjemmelaget Greåker som tok første stikk i powerplay. Vi reduserte nesten umiddelbart ved David på «passning» fra Andreas. Litt senere økte vi ledelsen etter fantastisk innsats og vilje fra vår nyskolerte back, Jørgen. At vi ikke hadde fått inn flere, får Greåker-keeper, Fredrik (som vi var så heldige å få låne under plankecup) æren for.

Vi fortsatte med massivt press i starten av 2. periode, men på en kontring satt Greåker inn utligningen. Vi fortsatte å stå på, sette høyt press og skape sjanser. Vår tredje mål, ble rolig satt i nettaket av Markus på volley. Nydelig mål og jubelen stod i taket. Denne ledelsen tok vi med oss til siste pause.

I tredje perioden forventet vi Greåker press, og det ble det også. Denne perioden skapte de mer enn de hadde gjort i de to første periodene. Kristian tok frem flere gode redninger, og vi beholdt ledelsen. Med omtrent 5 min igjen å spille, ryker vi på vår andre utvisning for dagen. Undertallet vårt har levert veldig bra, så også denne gangen, men i det vi blir fulltallig, fikk vi jammen nok en utvisning. Ikke nok med detm Vertene ble også tildelt straffe. Kristian var på rett plass og med fantastisk innsats i det påfølgende undertallsspillet, rodde vi i land en herlig 3-2 seier.

DSC01126_2

Flott innsats av alle mann. Dette var moro, og dere jobber helt fantastisk. Spillet blir også bedre og bedre, og vi er veldig forøyd med at alle mann fikk spille og alle mann leverte. Dessuten fulgte gutta spilleplanen til punkt og prikke.

DSC01133_1

Lineup