3. Divisjon Østfold
Herrelaget
Referee: Andreas Øwre og Øyvind Andreassen

Match Report

Årets første lokaloppgjør i serien stod for døren lørdag, da Grevlingene ønsket Øreåsen velkommen i hiet. Øreåsen manglet noen, men stilte likevel mannsterke og med et godt mannskap. Selv hadde vi en del forfall (7-8 stykk), men laget vi stilte var sterkt og vi var innstilte på å gi alt for å beholde alle poengene. Men det var bare såvidt kampen kunne avvikles, grunnet dommerkluss. Heldigvis stilte hvert lag sine lagledere med fløyta i munn. Veldig sporty gjort og de klarte seg jammen meget bra.

Kaptein Eirik gratulerer Stian med et helig mål Foto: Vestby Avis

Gutta fikk en knallstart da Fredrik satt det første målet i første bytt, nydelig assistert av Jayson. Men Øreåsen kom tilbake relativt raskt og tok i tillegg føringen like etter. Til tross for mange sjanser for hjemmelaget og tidvis veldig bra spill, stod det 1-2 til gjestene etter første periode.

2. periode fortsatte som den første, og vi hadde nok det meste av spillet, men Øreåsen kom med godt trykk i sine kontringer. Stian kjempet inn reduseringen etter pass fra Torjus, men igjen tok gutta fra Rygge tilbake ledelsen, den holdt de perioden ut.

Per Friden var rask og god. Foto: Vestby Avis
Per Friden var rask og god, mens «dommer» Andreas Øwre kjørte bar under vesten. Foto: Vestby Avis

3. periode gikk i gang og vi hadde på ingen måte gitt oss. 3-3 ble til 4-3 etter nok et mål av Holst, men Magnus tok oss i føringen med sitt harde og velplasserte skudd. VI fikk en litt billig utvisning i mot med drøye fem minutter igjen å spille. Denne utnyttet Øreåsen og det så ut til å kunne ende med nok en uavgjort for Grevlingene. Men 52 sekunder før slutt fikk vi også en litt billig utvisning med oss, og med 9 sekunder igjen traff Holst kassa igjen og seiern var både deilig og et faktum.

Våre krigere avsluttet lørdagen med Ribbe og Julebrus hos dommer og lagleder Andreas. Herlig innsats av alle mann og denne seiern smakte veldig godt. Hjemvendte Mandy gjorde forøvrig en glimrende kamp, men måtte halte hjem til Oslo etter en sliteasjeskade, men litt julemat fikk han med seg først.

Stor takk til Vestby Avis for oppmøte og bildene. Her finner du alle bildene

Morten "Mandy" Nielsen spilte første kamp for Soon iBK etter comebacket.
Morten «Mandy» Nielsen spilte første kamp for Soon iBK etter comebacket. Foto: Vestby Avis

Lineup

Name G A PM SAV GA