Gutter 14 Østfold 2
G01
Referee: Christian Brevik og

Match Report

Våre unge helter gjorde første del av serien såpass glimrende at de havnet i topp-puljen i 2016, noe som betyr en rekke tøffe kamper. Og allerede denne lørdagen var det klart for den første. Fredrikstad, som vi har møtt to ganger i år og som har resultert i en seier og ett tap, var verter i Rolsøyhallen.

Etter en god oppvarming gikk gutta våre fryktløst til verks og leverte tidenes beste periode for dette laget. Tidvis rundspilte vi Fredrikstad, men fikk vi bare med oss en ettmåls ledelse til pause. Vi gikk ut friskt i andre også og åpnet ballet og hadde en fortjent 2-0 ledelse, før vertenes nøkkelspillerne stod frem og vi slet med å få has på dem. Vi ble rett og slett litt for passive og gjorde litt for mange personlige feil.

Fredrikstad snudde kampen og gikk seriende ut av kampen, men vi viser igjen at vi har det i oss, og skal ta med oss første perioden videre, da leverte vi spill av høy kvalitet, i tillegg til vår alltid tilstedeværende innsats.

Kristian storspilte i starten av kampen, hjemvendte Mikal leverte stort backspill og bidro til mange flotte oppspill. I tillegg debuterte Dennis og kommer garantert til å være med å bidra fremover. For en herlig gjeng vi er, og Soon har absolutt et lag vi kan bygge videre på og prestere godt med.

Nok en gang leverer dommerne en flott kamp.

Lineup

Name G A SOG PIM SAV GA Cards