Treningskamper
Referee: Westereng

Match Report

1. Periode

Vi går forsiktig ut, Råde har en plan på spillet sitt, vi spiller som vi veldig ofte gjør, uten manus, men med en tanke å møte de lavt og kjøre raske angrep. Keepern til Råde holder tett, men vi produserer nok de fleste sjansene, uten at spillet helt sitter. Vi blir litt passive i det lave presset og Råde får dratt i land perioden med 1-0.

2. Periode

I andre periode går vi ut mye mer aggressivt i det lave presset. Backene står godt.  Vi får et tidlig frislag. Pan pirker til Fredrik som skyter på keeper, returen lurer Mikal inn på volley. Dommer godkjenner korrekt målet. Nå får vi blod på tann. Thomas står opp og bryter høyt, spiller til Fredrik som kommer skrått inn på keeper og setter håndleddskuddet i borteste kryss (NHL20?). Like etterpå vinner Mikal en duell som Fredrik snapper og ruller kaldt inn langs bakken på første stolpe. 1-4 kommer etter et langt oppspill på Fredrik som står med mann i rygg og får scoret på volley med ryggen til mål. 1-5 håper vi blir et signaturmål i kampene våre. Jr Holst tversover til Senior Holst som skyter langs bakken på direkten. 1-6 setter Junior selv etter å brutt et oppspill og satt fart. Han setter den sikkert til venstre for keeper i bakklandshøyden.

3. Periode

Råde bytter keeper igjen og går høyere i presset i håp om å stresse oss. Vi står bra i mot, selv om de har mer ball nå og går nok på litt færre folk. Plutselig glipper det og de får satt inn en redusering. Like etter setter de nok et skudd, før Mikal fyrer et skudd etter fin kombinasjon med David og Kasper sistnevnte med fremspillet. Råde reduserer igjen, men vi avslutter perioden og kampen med et herlig angrep. Flott kombinasjonsspill mellom Thomas, Mikal og David, som lurer skuddet forbi Råde’s keeper.

Herlig lagseier der Kaptein Eirik tok ansvar for taktikk og ro i spillet. Til tross for kun 8 utespillere jobbet vi med Grevlingen på brystet og beit skikkelig fra oss. Fantastisk innsats av alle mann, også innlånte Kristian som voktet hula vår. Skryt også til dommerne som gjorde sitt til at det ikke ble herlig flyt i kampen. God tone mellom lagene selv om det ble gått til litt i duellene.

Lineup

Name G A PM SAV GA