Alle gode ting er 3

Soon IBK, lagbilde etter seier mot Tønsberg. Foto: Lukasz Bielawski
Klar for bytte. Foto: Lukasz Bielawski

Etter to skikkelige trøkk i trynet de to første  kampene, raslet  trenerduoen, Sindre og Erik med sablene og det var en motivert gjeng som entret banen mot Tønsberg i den tredje kampen etter comeback i seriespillet. Grevlingene var sultne fra start. Allerede etter drøye to minutter dundret Sondre ballen i kassa, herlig fremspilt av en av dagens beste grevlinger, Per Finstad Bye. Soon fortsatte å skape sjanser og føre spillet, men Tønsberg var  raske og hadde noen giftige kontringer. Det resulterte etter hvert i at kampens ener, Joackim, måtte hente ut en fra nettet. Fire minutter senere sørget debutant Kim for at Soon igjen var foran på kampskjema, nydelig fremspilt av en opplagt Lars. Per fulgte opp med å lime ballen i krysset etter å ha blitt servert av vår andre debutant Espen, før

Magnus sørget for å avslutte perioden med 4-1.

Kapteinen har ordet, og alle følger med. Foto: Lukasz Bielawski

I andre og tredje periode økte Tønsberg både antall meter lagt ned og også intensiteten. Begge lag produserte mange og gode sjanser, men det var til slutt trenerduoen som satte punktum med 5-1 med fire minutter igjen å spille.

Grevlingene kunne krype tilbake i hiet med 3 fortjente poeng i lomma etter en velspilt kamp, der Tønsberg også viste at de kunne skape mye. Dagens dommere Thomas og Roy kontrollerte kampen og sørget for at dette ble en fight av det hyggelige slaget.